To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10854/3782

Estrategias de cooperación internacional para el fortalecimiento de la soberanía alimentaria: aprendizajes desde las prácticas de las organizaciones en transición
Guareschi, Mariana; Gallar Hernández, David; Rivera-Ferre, Marta G.
Universitat de Vic. Escola Politècnica Superior
2014
Aliments -- Indústria i comerç -- Aspectes ètics i morals
Desenvolupament sostenible -- Indicadors
(c)Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
Tots els drets reservats
36 p.
Article
Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
         

Full text files in this document

Files Size Format
artconlli_a2014 ... peracion_internacional.pdf 221.0 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rivera-Ferre, Marta G.; Ortega Cerdà, Miquel; Baumgärtner, Johann
Escurriol Martínez, Veronica; Binimelis Adell, Rosa; Rivera-Ferre, Marta G.
Binimelis Adell, Rosa; Rivera-Ferre, Marta G.; Tendero, Guillem; Badal, Marc; Heras, María; Gamboa, Gonzalo; Ortega Cerdà, Miquel
 

Coordination

 

Supporters