Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10854/3431

L’evolució de la psicologia en els centres penitenciaris
Casas Torres, Mònica
Universitat de Vic. Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes
Aquest treball tracta sobre l’evolució de la Psicologia en els centres penitenciaris. En el desenvolupament del treball es començarà amb una breu introducció del marc legislatiu que emmarca aquest àmbit per veure quines reformes legislatives s’han donat. A continuació, s’exposaran les funcions que exerceix un psicòleg penitenciari, els instruments i les tècniques més utilitzades, l’itinerari personal que segueixen els interns i quins programes de tractament existeixen en l’actualitat. Seguidament, s’exposarà la part més pràctica que consta de la realització de dues entrevistes [Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona (La Model) i Centre Penitenciari Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires]. Es finalitzarà amb unes conclusions integrant la teoria i la part pràctica del treball.
Este trabajo trata sobre la evolución de la Psicología en los centros penitenciarios. En el desarrollo del trabajo se empezará con una breve introducción del marco legislativo que enmarca este ámbito para conocer qué reformas legislativas se han dado. A continuación, se expondrán las funciones que ejerce un psicólogo penitenciario, los instrumentos y las técnicas más utilizadas, el itinerario personal que siguen los internos y qué programas de tratamiento existen en la actualidad. Seguidamente, se expondrá la parte más práctica que consta de la realización de dos entrevistas [Centro Penitenciario de Hombres de Barcelona (La Modelo) y Centro Penitenciario Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires]. Se finalizará con unas conclusiones integrando la teoría y la parte práctica de este trabajo.
Curs 2013-2014
05-2014
Dret penal -- Legislació
Presos -- Psicologia
Presos -- Rehabilitació
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:
82 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
trealu_a2014_ca ... cio_psicologia_annexos.pdf 958.6 KB PDF
trealu_a2014_casas_monica_evolucio_psicologia.pdf 921.9 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem