Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10854/3422

Principals barreres i motivacions per a la pràctica de l’activitat física de la població de 17 a 25 anys, a la localitat de Cardedeu
Moré Codina, Manel
Universitat de Vic. Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes
Actualment hi ha multitud d’estudis científics que demostren els beneficis que aporta a la nostra salut la pràctica regular d’activitat física, però aquest fet no genera per si sol uns nivells de pràctica suficients en la població. El present estudi s’emmarca en una investigació realitzada amb nois i noies d’entre 17 i 25 anys de la localitat de Cardedeu, sobre les diferents barreres i motivacions per a la pràctica d’activitat física de forma regular en aquest sector concret de la població. S’han analitzat els resultats obtinguts en l’aplicació dels qüestionaris ABPEF (Capdevila, 2005) i AMPEF (Capdevila, 2000) sobre una mostra formada per un total de 38 participants. En els resultats obtinguts destaquen les barreres relacionades amb la fatiga, la mandra, les obligacions i la falta de temps. Amb referència a motivacions més significatives trobem aquells ítems relacionats amb la salut, la imatge corporal, la diversió i el benestar.
Nowadays there are plenty of studies that show all the benefits that regular physical activity provides to people healthy, but this does not generate by itself a good level of practice between population. The present study is focused in a research carried out among young people aged between 17 and 25 years and settled in Cardedeu, about their barriers and motivations for the regular practice of physical activities in this specific group of population. The outcome from questionnaires ABPEF (Capdevila, 2005) and AMPEF (Capdevila, 2000) handed out to 38 participants have been analyzed. The result highlight barriers related with physical tiredness, laziness, duties, and lack of time. With regards the more significant motivations we find those items related with health, body image, entertainment and well-being.
Curs 2013-2014
05-2014
Joves
Exercici
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:
53 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
trealu_a2014_mo ... s_barreres_motivacions.pdf 1.470 MB PDF

Mostra el registre complet del document