Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10854/2507

Disseny d'espais ideals a una llar d'infants
Bach Pujol, Janina
Universitat de Vic. Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes
És el moment de donar a conèixer tot el que s’ha après durant el Grau en Mestre d’Educació Infantil. Es tracta d’una part molt important del nostre camí com a aprenents ja que demostra els interessos que tenim i els objectius que volem aconseguir. A continuació es podrà observar un treball pensat en dissenyar espais ideals que haurien de tenir les llars d’infants. Sempre es pot millorar, però aquest projecte en fa una idea general i detallada de com seria, des del meu punt de vista, una llar d’infants ideal.
It is the time to show all what I learn in the “Grau en Mestre d’Educació Infantil”. It is an important part of our learner life because it demonstrates our interests and objectives that we want to get. Later, you can see the work of design ideals spaces of kindergarten. Always you can improve all, but this project is a general and detailed idea in my point of view of an ideal kindergarten.
Curs 2012-2013
17-05-2013
Escoles bressol -- Equipament, distribució de l'espai, etc.
Edificis escolars
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:
84 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
trealu_a2013_bach_janina_disseny_espais.pdf 7.663 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem