Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/56626

Estudi dels efectes del processat del gra de blat de moro sobre els paràmetres productius i de qualitat de la llet d’un ramat de cabres de raça alpina
Gómez Guerra, Mònica
Maynegre Santaulària, Jordi; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària
09-2014
Cabrum de llet
alimentació
gra de blat de moro
processat
digestibilitat
Cabres--Producció lletera
Cabres--Races
Cabres--Alimentació
Blat de moro
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
cc-by-nc-nd
69 p.
bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
mgómezg1.pdf 2.110 MB PDF
mgómezg2.pdf 760.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem