Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/49246

Impacte "Instagram meetups" en estacions d'esquí a Catalunya
Mangues Tarroja, Neus
Mariné Roig, Estela; Universitat de Lleida. Facultat de Dret i Economia
Amb aquest treball tinc com a principal objectiu descriure la capacitat per difondre a les xarxes socials i sobretot a la xarxa d’Instagram, analitzant un seguit de “Instagram meetups” que es van realitzar al Pirineu Català durant aquest hivern. L’estudi ha consistit en un anàlisi de totes les imatges que és van realitzar amb aquests esdeveniments a partir dels hashtags corresponents, una enquesta realitzada a posteriori d’aquestes quedades als participants i en una observació del participant que es va dur a terme durant els dies de les “Instagram meetups”. Els resultats indiquen que aquest tipus d’iniciatives creades per usuaris poden tenir un gran impacte turístic i d’imatge d’una destinació.
With this work I describe the main capacity to spread in social networks and especially the network Instagram, analyzing a series of "Instagram Meetups" that took place in the Catalan Pyrenees this winter. The study involved an analysis of all the images that were made with these events from the corresponding hashtags, a survey of these subsequent remained participants and participant observation that was carried out during the days of "Instagram Meetups." The results indicate that such initiatives created by users can have a big impact and image of a tourist destination.
05-2015
Fotografia
Hashtag
Instagram meetup
Web 2.0
Estacions d’esquí
Pirineus Catalans
Instagram (Recurs electrònic)
Xarxes socials
Turisme
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
cc-by-nc-nd
45 p.
bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
nmanguest.pdf 776.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem