Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/48430

Efectivitat del treball propioceptiu versus l’enfortiment muscular analític en pacients amb trastorns associats a la fuetada cervical grau II: estudi controlat aleatoritzat.
Mestre Ricart, Miquel Arnau
Serrano Vivancos, Isaac; Universitat de Lleida. Facultat d'Infermeria
Pregunta clínica: És més efectiu el treball propioceptiu que el treball d’enfortiment muscular i/o el tractament proposat per les guies de pràctica clínica per tractar pacients que han patit una fuetada cervical de grau II? Objectiu: L’objectiu de l’estudi és valorar l’eficàcia del treball propioceptiu per sobre del treball d’enfortiment muscular en pacients amb trastorns associats a la fuetada cervical de grau II. Metodologia: Es realitzarà un estudi experimental controlat, aleatoritzat i amb doble cec. S’utilitzarà una mostra de 138 subjectes repartits en tres grups diferents. El grup control rebrà un tractament proposat per les guies clíniques. El grup experimental A, rebrà el mateix tractament que el control a més a més d’un treball propioceptiu de la columna cervical. El grup experimental B també rebrà el tractament del grup control i un tractament d’enfortiment muscular analític. El tractament durarà cinc setmanes i es realitzaran quatre valoracions, una a l’inici, una al final, una altra al cap de tres mesos i una altra dotze mesos després de l’accident.
05-2015
Lesió per fuetada cervical
Dolor de coll
Teràpia per Exercici
Propiocepció
Fuetades cervicals
Cervicàlgia
Propiocepció
Exercici terapèutic
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
cc-by-nc-nd
42 p.
bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
mmestrer.pdf 1.129 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem