Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/48426

Cold storage of six nectarine cultivars: consequences for volatile compounds emissions, physicochemical parameters, and consumer acceptance.
Cano Salazar, Jaime Andres; López Fructuoso, Mª Luisa; Crisosto C.H.; Echeverría Cortada, Gemma
18-06-2013
Frigoconservación
Compuestos volátiles
Análisis sensorial
qualitat de la fruita
Nectarina
Frigorífics
Avaluació sensorial dels aliments
Compostos orgànics volàtils
Avaluació sensorial dels aliments
Cold-storage lockers
Sensory evaluation of food
Volatile organic compounds
Sensory evaluation of food
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
(c) Springer Verlag, 2013
Article
Springer Verlag
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
020523.pdf 4.056 MB application/pdf Visualitza/Obre

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a