Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/48368

Application of in vitro gastrointestinal digestion and colonic fermentation models to pomegranate products (juice, pulp and peel extract) to study the stability and catabolism of phenolic compounds
Mosele, Juana; Macià i Puig, Ma Alba; Romero Fabregat, Mª Paz; Motilva Casado, Mª José; Rubió Piqué, Laura
2015
pomegranate juice
colonic fermentation
in vitro digestion
Polyphenols
Magranes
Polifenols
Fermentació
Pomegranate (Fruit)
Polyphenols
Fermentation
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
(c) John Wiley & Sons, 2015
Article
John Wiley & Sons
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
022578.pdf 2.254 MB application/pdf Visualitza/Obre

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a