Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/48306

Comparison of volatile profile and sensory analysis of 'Golden Reinders' apples after the application of a cold air period after ultralow oxygen (ULO) storage
Altisent Rosell, Rosa; Graell i Sarle, Jordi; Lara Ayala, Isabel; López Fructuoso, Mª Luisa; Echeverría Cortada, Gemma
2011
Qualitat del fruit
Tractaments amb calci
Aroma
Desenvolupament vegetal
Pomes
Avaluació sensorial dels aliments
Sabor
Fisiologia postcollita
Apples
Sensory evaluation of food
Flavor
Postharvest physiology
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
(c) American Chemical Society, 2011
Article
American Chemical Society
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
016494.pdf 925.7 KB application/pdf Visualitza/Obre

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a