Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/48289

Characterisation of H2O2 production to study compatible and non-host pathogen interactions in orange and apple fruit at different maturity stages.
Burón Moles, Gemma; Torres Sanchis, Rosario; Teixidó i Espasa, Neus; Usall i Rodié, Josep; Vilanova, Laura; Viñas Almenar, Inmaculada
2015
Ecophysiology
Penicillium digitatum
penicillium expansum
hydrogen peroxide
wounding
Taronges
Pomes
Fisiologia postcollita
Micosi vegetal
Penicil·lina
Oranges
Apples
Postharvest physiology
Fungal diseases of plants
Penicillin
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
(c) Elsevier, 2015
Article
Elsevier
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
022562.pdf 2.075 MB application/pdf Visualitza/Obre

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a