Title:
|
Estabilitat digestiva del licopè incorporat a nanoemulsions alimentàries
|
Author:
|
Gasa Falcón, Ariadna
|
Other authors:
|
Odriozola Serrano, Isabel; Universitat de Lleida. Facultat de Medicina |
Notes:
|
Avui en dia la nanotecnologia té moltes aplicacions en la indústria alimentària, fet que podria aportar noves oportunitats en la mateixa. Tot i que les nanoemulsions contenen partícules amb un tamany de partícula d’entre 50 i 500 nanòmetres, la seva elevada àrea d’interfase implica unes característiques que podrien afavorir i presentar molts avantatges pel que fa a la bioaccessibilitat d’alguns compostos beneficiosos per a la salut. A més a més, també milloren moltes propietats físico-químiques de les emulsions (color, aspecte, viscositat etc), punt important per la fabricació de nous productes alimentaris atractius al consumidor. |
Subject(s):
|
-Tecnologia dels aliments |
Rights:
|
cc-by-nc-nd
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
|
Document type:
|
bachelorThesis |
Share:
|
|