Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/47215

Estabilitat digestiva del licopè incorporat a nanoemulsions alimentàries
Gasa Falcón, Ariadna
Odriozola Serrano, Isabel; Universitat de Lleida. Facultat de Medicina
Avui en dia la nanotecnologia té moltes aplicacions en la indústria alimentària, fet que podria aportar noves oportunitats en la mateixa. Tot i que les nanoemulsions contenen partícules amb un tamany de partícula d’entre 50 i 500 nanòmetres, la seva elevada àrea d’interfase implica unes característiques que podrien afavorir i presentar molts avantatges pel que fa a la bioaccessibilitat d’alguns compostos beneficiosos per a la salut. A més a més, també milloren moltes propietats físico-químiques de les emulsions (color, aspecte, viscositat etc), punt important per la fabricació de nous productes alimentaris atractius al consumidor.
07-2013
Tecnologia dels aliments
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
cc-by-nc-nd
60 p.
bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
agasaf.pdf 1.071 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem