Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/47156

Tres enfoques en análisis del discurso: acción, sistema e información
Cots Caimons, Josep Maria
En aquest article es presenta una visió global del camp de l'anàlisi del discurs que pretén ser més que exhaustiva clari ficadora. Aquest objectiu es persegueix a partir de la proposta de considerar que la major part dels treballs en anàlisi del discurs es poden classi ficar en una de les tres perspectives següents: el discurs com a acció, com a sistema i com a informació. L'autor de l'article revisa els conceptes bàsics en cada una d'aquestes perspectives i integra les propostes que s'han fet des de diferents 'escoles' d'anàlisi del discurs en l'esquema que proposa.
This paper is intended to present a clarifying overview of the field of discourse analysis by proposing what the author considers as the three main perspectives from which discourse has been approached: as action, as system and as information. The author reviews the basic concepts in each of those perspectives and integrates the work of di fferent 'schools' into the framework he proposes.
1999
Anàlisi del discurs
Pragmàtica
Anàlisi retòrica
Anàlisi de la conversa
Lingüística textual
Pragmàtica
Anàlisi del discurs
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
cc-by (c) Universitat de Lleida, 1999
article
Universitat de Lleida
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Vista
000983.pdf 235.7 KB application/pdf Vista/Abrir

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Vista

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a