Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/46376

Plant-derived phenolics inhibit the accrual of structurally characterised protein and lipid oxidative modifications
Soler Cantero, Arantza; Jové Font, Mariona; Cacabelos Barral, Daniel; Boada Pallàs, Jordi; Naudí i Farré, Alba; Romero Fabregat, Mª Paz; Cassanyé, Anna; Serrano Casasola, José Carlos Enrique; Arola i Ferrer, Lluís; Valls, Josep; Bellmunt i Curcó, Josepa; Prat Corominas, Joan; Pamplona Gras, Reinald; Portero Otín, Manuel; Motilva Casado, Mª José
2012
Antioxidants
Fenols
Proteïnes
Extractes de plantes
Oxidació fisiològica
Aliments funcionals
http://creativecommons.org/licenses/by/2.5/es/deed.ca
cc-by, (c) Soler-Cantero et al., 2012
article
Public Library of Science
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
018075.pdf 600.5 KB application/pdf Visualitza/Obre

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a