dc.contributor |
Ballesta Remy, Astrid |
dc.contributor |
Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària. |
dc.contributor.author |
Fornés Tranchero, Rebeca |
dc.date |
2012-12-05T12:31:29Z |
dc.date |
2012-12-05T12:31:29Z |
dc.date |
2012-07-24 |
dc.identifier |
http://hdl.handle.net/10459.1/46360 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10459.1/46360 |
dc.description |
En aquest estudi es caracteritzen 15 varietats locals de l'Horta de Lleida i una de Tírvia (Pallars). S'estudien 8 varietats penjar, 2 de punxeta i 6 d'amanida. Per això, es descriu la germinació, l'estat fenològic, la part vegetativa i el fruit, la qualitat dels fruits i la conservació en postcollita. Totes aquestes característiques estan resumides en unes fitxes que identifiquen cada varietat, arribant a ser útils per a agricultors, tècnics i per a la comparació amb altres estudis similars. S'obtenen, a més, llavors de totes les varietats per cedir-les al Banc de Germoplasma de la ETESA. |
dc.language |
spa |
dc.rights |
cc-by-nc-nd |
dc.rights |
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject |
Tomàquets -- Varietats -- Lleida |
dc.title |
Caracterización de 15 variedades locales de tomate de l’Horta de Lleida |
dc.type |
bachelorThesis |