Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/45870

Industria de la elaboración del jamón curado
Martínez-Zaporta Gimeno, Alicia
Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
07-2011
Pernil -- Indústria i comerç -- Instal·lacions
Pernil -- Indústria i comerç -- Instal·lacions -- Mesures de seguretat
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
677 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Martinez_zaporta.pdf 13.05 MB PDF
planols.pdf 11.83 MB PDF
plec_condicions.pdf 294.9 KB PDF
PRESUPUESTO.pdf 988.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem