dc.contributor |
Sánchez García, Mercedes |
dc.contributor |
Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària. |
dc.contributor.author |
Sisó Terraza, Patricia |
dc.date |
2009-09-30T12:31:32Z |
dc.date |
2012-07-17T08:08:53Z |
dc.date |
2009-09-30T12:31:32Z |
dc.date |
2012-07-17T08:08:53Z |
dc.date |
2008 |
dc.date |
2009-09-30T12:31:32Z |
dc.identifier |
http://hdl.handle.net/10459.1/45857 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10459.1/45857 |
dc.description |
Es compara l´actitud dels consumidors de Navarra i de Catalunya a la DO oli d´oliva “Les Garrigues” i la IGP “Espárragos de Navarra”.
A les dues Comunitats alhora de comprar oli i espàrrecs valoren principalment la qualitat, e identifiquen una DO com un producte lligat a un territori.
El consumidor català coneix més les DO de Navarra, que no el navarrès les proposades de Catalunya. La IGP “Espárragos de Navarra” és molt considerada a la compra d´espàrrecs, cosa que no succeeix amb la DO oli d´oliva “Les Garrigues”. |
dc.format |
application/pdf |
dc.format |
application/vnd.ms-excel |
dc.language |
spa |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject |
Aliments -- Denominació d'origen |
dc.subject |
Consumidors -- Actituds |
dc.subject |
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos |
dc.title |
Actitud de los consumidores navarros y catalanes ante la DO aceite de oliva “Les Garrigues” y la DE “Espárragos de Navarra” |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |