To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10459.1/45847

Caracterització del comportament reològic del suc de taronja concentrat a baixes temperatures. Efecte del procés de clarificació
Falguera Pascual, Víctor
Ibarz Ribas, Alberto; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
2008-12-29
Sucs de taronja -- Anàlisi
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
Falguera.pdf 3.698 MB PDF
Suc clarificat.zip 106.6 KB Unknown
Suc no clarificat.zip 603.9 KB Unknown

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Ibarz, R.; Garvín Arnés, Alfons; Falguera Pascual, Víctor; Pagán, J.; Garza Garza, Salvador; Ibarz Ribas, Alberto
 

Coordination

 

Supporters