Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/45847

Caracterització del comportament reològic del suc de taronja concentrat a baixes temperatures. Efecte del procés de clarificació
Falguera Pascual, Víctor
Ibarz Ribas, Alberto; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
29-12-2008
Sucs de taronja -- Anàlisi
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Falguera.pdf 3.698 MB PDF
Suc clarificat.zip 106.6 KB Desconegut
Suc no clarificat.zip 603.9 KB Desconegut

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Ibarz, R.; Garvín Arnés, Alfons; Falguera Pascual, Víctor; Pagán, J.; Garza Garza, Salvador; Ibarz Ribas, Alberto