The effects of teacher talk on students' oral productions
Santiago i Ribas, Marta
Evnitskaya, Natalia, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de les Ciències Socials)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Data: 2010
Resum: The present study is a brief personal enquiry into the teaching and learning of EFL in the classroom with an orientation to action and personal professional development. It focuses on teacher talk, making special emphasis on questions, as well as on students' resulting oral productions. The research contains samples of empirical data, which include their interpretations in the light of relevant research literature, and a more personal overall reflection of the teaching practice. Both the analysis and the reflections derive to a large extent from the self-observation paper 1 (SO1) and the Practicum portfolio (PP) developed within the TED Masters Degree practicum stages.
Resum: L'objectiu d'aquest estudi és elaborar una petita reflexió personal sobre la manera d'ensenyar i aprendre l'anglès a les aules, amb la finalitat principal d'assolir una millora d'aptituds pedagògiques i un major desenvolupament professional. Per fer-ho, s'analitza el discurs docent, fent especial èmfasi en les preguntes, i la producció oral dels alumnes que en deriva. L'estudi inclou dades empíriques interpretades segons la literatura corresponent i una reflexió més personal sobre la pròpia pràctica docent. Bona part de l'anàlisi i les reflexions s'han extret del Self-observation Paper 1 (SO1) i el Practicum Portfolio (PP) elaborats al final dels dos períodes de pràctiques del màster de formació de professorat de secundària.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Facultat de Ciències de l'Educació. Màster universitari en formació de professorat d'educació secundària obligatòria
Document: Treball final de grau
Matèria: Anglès ; Ensenyament ; Comunicació oral



45 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de l'Educació, TFM

 Registre creat el 2011-02-18, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir