Agrupación de antenas microstrip para un receptor SAR biestático
Carrillo Morales, Manuel
Parrón Granados, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 87 p.
Resum: El objetivo de este proyecto es el diseño de las antenas para el receptor de un radar de apertura sintética biestáticos (SAR). Estas antenas tendrán que maximizar la ganancia con la restricción de maximizar también el campo de visión del radar. Esto quiere decir, que la antena tendrá que tener un ancho de banda relativamente grande en uno de sus planos principales y relativamente estrecho en el otro plano. Con el propósito de diseñar una agrupación de antenas para un receptor SAR biestático, en este documento se analiza la tecnología microstrip orientada a las antenas y la teoría de las agrupaciones de antenas, se diseñan antenas de doble polarización, se estudian agrupaciones de antenas microstrip que cumplan con las especificaciones, se presentan redes de alimentaciones para dichas agrupaciones y se fabrica y mide una agrupación de antenas con doble polarización.
Resum: L'objectiu del projecte és el disseny d'antenes per al receptor d'un radar d'apertura sintètica biestàtic. Aquestes antenes hauran de maximitzar el guany amb la restricció de maximitzar també el camp de visió del radar. Això vol dir, que l'antena haurà de tenir una amplada de banda relativament gran en un dels seus plans principals i relativament estreta en l'altre pla. Amb el propòsit de dissenyar una agrupació d'antenes per a un receptor SAR biestàtic, aquest document analitza la tecnologia microstrip orientada a les antenes i la teoria d'agrupacions d'antenes; es dissenyen antenes de doble polarització, s'estudien agrupacions d'antenes microstrip que compleixin amb les especificacions, es presenten xarxes d'alimentació per a aquestes agrupacions, i es fabrica i mesura una agrupació d'antenes amb doble polarització.
Resum: The goal of this project is to design antennas for a bistatic synthetic aperture radar (SAR). These antennas will have to maximize gain and, at the same time, to maximize radar's field of vision. This means that the antenna must have a relatively large bandwidth in one of its principal planes and relatively narrow in the other plane. With the aim of designing an antenna array for a SAR bistatic receiver, this work analyzes microstrip technology oriented to antennas, and the antenna array theory. Then, dual polarization antennas are designed, microstrip antenna clusters are tested in order to meet specifications, fed networks are studied for these groups of antennas, and a dual polarization antennas array is fabricated and measured.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria de Telecomunicació
Document: Treball final de grau
Matèria: Antenes (Electrònica) ; Disseny i construcció



87 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2023-05-16



   Favorit i Compartir