Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10256/2958
Títol: | Anàlisi econòmica en un establiment de restauració per a la presa de decisions: Aplicació pràctica en el cas del restaurant Empòrium |
---|---|
Autor/a: | Jordà i Giró, Màrius |
Altres autors: | Puig-Pey Saurí, Antoni de Pàdua; Universitat de Girona. Facultat de Turisme |
Abstract: | Estudi basat en l’anàlisi econòmica d’una empresa turística existent aplicant tècniques i mètodes basats en la comptabilitat de costos per poder prendre decisions. L’objectiu és aconseguir determinar el cost derivat de la producció de l’activitat de l’empresa analitzada, i així plantejar una sèrie d’actuacions estratègiques per poder ésser competitius envers la resta d’empreses de restauració de l’entorn. L'empresa analitzada és el restaurant Empòrium |
Data de publicació: | 14-10-2010 |
Matèries: | -Restaurant Empòrium -Restaurants -- Catalunya -- Alt Empordà -- Direcció i administració -Restaurants -- Catalonia -- Alt Empordà -- Management -Empòrium (Restaurant) |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca |
Tipus de document: | Projecte/Treball fi de carrera o de grau |
Compartir: |