Laboratorio virtual de sistemas digitales
Fernández, Marcos
Prim Sabria, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 93 p.
Resum: El projecte "Laboratori virtual de sistemes digitals" és un simulador de l'aula de pràctiques de l'assignatura de sistemes digitals, desenvolupat en Java. Integra tots els components que es troben els estudiants de la matèria quan han de realitzar les pràctiques: placa, xips, cables, generador d'ones, oscil·loscopi. . . . I es permetrà així la implementació i prova de circuits digitals. També pretén ser una eina útil pel funcionament de la part pràctica de l'assignatura, sent un recurs gratuït i accessible gràcies a Internet.
Resum: El proyecto "Laboratorio virtual de sistemas digitales" es un simulador del aula de prácticas de la asignatura de sistemas digitales, desarrollado en Java. Integra todos los componentes que se encuentran los estudiantes de la materia cuando tienen que realizar las prácticas: placa, chips, cables, generador de ondas, osciloscopio,…. Permitiendo así la implementación y prueba de circuitos digitales. También pretende ser una herramienta útil para el funcionamiento de la parte práctica de la asignatura, siendo un recurso gratuito y accesible gracias a Internet.
Resum: The project "Digital systems virtual laboratory" is a simulator of the practical classroom of digital system's subject, developed in Java. Compiles all components that students can find when they are doing the practical part of the subject: breadboard, chips, cables, function generator, oscilloscope… It allows digital circuit's implementation and testing. Also, tries to be an useful tool to the behaviour of the practical subject's part, being a free software and accesible by Internet.
Resum: O proxecto "Laboratorio virtual de sistemas dixitais" é un simulador da aula de prácticas da materia de sistemas dixitais, desenvolvido en Java. Integra todos os compoñentes que se atopan os estudantes cando teñen que facer as prácticas: placa, chips, cables, xerador de ondas, osciloscopio,. . . Permitindo deste xeito a implementación e proba de circuítos dixitais. Tamén, pretende ser unha ferramenta útil para o funcionamento da parte práctica da materia, sendo un recursos gratuíto e accesible grazas a Internet.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Electrònica digital ; Simulació per ordinador ; Ensenyament assistit per ordinador ; Processament de dades



Projecte
93 p, 1.2 MB

10 p, 337.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2023-04-20



   Favorit i Compartir