BOI 2.0 : disseny d'una implementació de JPEG 2000
Blanes Garcia, Ian (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Serra Sagristà, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 65 p.
Resum: JPEG 2000 és un estàndard de compressió d'imatges que utilitza tècniques estat de l'art basades en la transformada wavelet. Els principals avantatges són la millor compressió, la possibilitat d'operar amb dades comprimides i que es pot comprimir amb i sense pèrdua amb el mateix mètode. BOI és la implementació de JPEG 2000 del Grup de Compressió Interactiva d'Imatges del departament d'Enginyeria de la Informació i les Comunicacions, pensada per entendre, criticar i millorar les tecnologies de JPEG 2000. La nova versió intenta arribar a tots els extrems de l'estàndard on la versió anterior no va arribar.
Resum: JPEG 2000 es un estándar de compresión de imágenes que utiliza técnicas estado del arte basadas en la transformada wavelet. Sus principales ventajas son la mejor compresión, la posibilidad de operar con datos comprimidos y que permite comprimir con y sin pérdida con el mismo método. BOI es la implementación de JPEG 2000 del Grupo de Compresión Interactiva de Imágenes del departamento de Ingeniería de la Información y las Comunicaciones, pensada para entender, criticar y mejorar las tecnologías de JPEG 2000. La nueva versión intenta llegar a todos los extremos del estándar donde la versión anterior no llegó.
Resum: JPEG 2000 is a state-of-the-art image compression standard based on the wavelet transform. Its main advantages are better compression, the possibility of compressed data manipulation and that lossless and lossy compression can be achieved with the same method. BOI is the JPEG 2000 implementation done by the Group on Interactive Coding of Images of the Information and Communications Engineering department. Its goal is t ounderstand, criticise and improve JPEG 2000 technologies. This new version attempts to go further into the standard.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: JPEG (Codificació estàndard d'imatges)



Projecte
65 p, 533.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2023-07-14



   Favorit i Compartir