Gestor intel·ligent d'assignació de recursos
Martín Moreno, Alberto
Sorribes Gomis, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 146 p.
Resum: Aquest projecte és una eina per a la gestió avançada del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala de Catalunya. Creant una base de dades forta i robusta com la que ens proporciona la tecnologia ORACLE, i agafant APEX com a gestor de continguts de la base de dades, hem creat una aplicació per realitzar l'assignació d'arbitratges i altres recursos d'una manera intel·ligent i equitativa.
Resum: Este proyecto es una herramienta de gestión avanzada para el Comité Técnico de Árbitros de Fútbol Sala de Catalunya. Creando una base de datos fuerte y robusta como la que nos proporciona la tecnología ORACLE, y tomando APEX como gestor de contenidos de la base de datos, hemos elaborado una aplicación para realizar una asignación de arbitrajes y otros recursos de una manera inteligente y equitativa.
Resum: This project is a tool for the advanced management of the Catalonia Futsal Referee Technical Committee. Designing a strong database with ORACLE technology, and having APEX as the content manager of the database, we have created a fair and intelligent application for the refereeing assignment and other resources.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Futbol ; Competicions ; Programes d'ordinador ; Arbitratge (Esport) ; Gestió



Projecte
146 p, 6.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir