Sistema de control remot d'una màquina de rajos X via web
Mora Rodríguez, Mayte
Castells-Rufas, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 74 p.
Resum: El projecte desenvolupat té com a objectiu la millora en la gestió de la configuració de les màquines de rajos X de l'empresa Varpe. La principal funció d'aquestes màquines és la inspecció d'envasos de productes alimentaris, amb l'objectiu de detectar anomalies produïdes durant l'envasat. En l'actualitat la resolució d'incidències d'aquestes màquines requereix el desplaçament físic d'operaris a les localitzacions on estan situades les màquines. El projecte proporciona una nova forma de treball a partir de l'ús de bases de dades distribuïdes en les màquines de rajos X i que són gestionades per un servidor central. Entre d'altres, la principal avantatge d'aquesta gestió és que la reconfiguració i resolució d'indecències es pot realitzar fàcilment a través d'una aplicació web.
Resum: El projecto desarrollado tiene como objetivo una mejora en la gestión de la configuración de la máquinas de rayos X de la empresa Varpe. La principal función de estas máquinas és la inspección de los envases de productos alimentarios, con el objetivo de detectar anomalías producidas durante el envasado. En la actualidad la resolución de incidencias de estas máquinas requiere el desplazamiento físico de los operarios a las localizaciones donde estan situadas las máquinas. El projecto proporciona una nueva manera de trabajar a partir del uso de las bases de datos distribuidos en las máquinas de rayos X y que son gestionadas por un servidor central. Entre otras, la principal ventaja de esta gestión es que la reconfiguración y resolución de incidencias se puede realizar fácilmente a través de una apliación web.
Resum: The main purpose of this work is to improve the configuration management of the X ray machines installed by the company Varpe. The main function of these machines is to examine food containers looking for unusual objects. Currently,the configuration of such machines is carried out sending a specialized worker at the place where the device is located. The application developed in this work provides a new mechanism through the use of database distributed in the X ray machines and managed by a central server. Among others, the main advantage of this application is that the device reconfiguration and dealing with incidences can be easily carried out using a web application.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Bases de dades distribuïdes ; Sistemes usuari/màquina -- Processament de dades ; Pàgines web -- Desenvolupament



Projecte
74 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir