Control d'entrenaments d'esportistes d'alt rendiment : dispositiu mòbil
Sapé Clos, Albert
César Galobardes, Eduardo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 86 p.
Resum: Aquesta memòria tracta sobre el desenvolupament d'una aplicació en un dispositiu mòbil, la qual ha de ser un suport per a que els entrenadors puguin controlar i analitzar els entrenaments de cada un dels seus esportistes, sense la necessitat de tenir que perdre molt de temps en la captació, transmissió i processament de la informació resultant de realitzar un entrenament. Aquesta aplicació neix amb la intenció de ser una eina útil tant per entrenadors, metges i esportistes, en l'obtenció dels objectius fixats.
Resum: Esta memoria trata sobre el desarrollo de una aplicación en un dispositivo móvil, la cual tiene que ser un soporte para que los entrenadores puedan controlar y analizar los entrenamientos de cada unos de sus deportistas, sin la necesidad de tener que perder mucho tiempo en la captación, transmisión y procesamiento de la información resultante de realizar un entrenamiento. Esta aplicación nace con la intención de ser una herramienta útil tanto para entrenadores, médicos y deportistas, en la obtención de los objetivos fijados.
Resum: This report explains the development of an application in a mobile device, which has to support trainers for controlling and analyzing the training of their sportsmen/sportswomen, without need that loos many time in caption, transmission and processing the resultant information to do a train. This application is intended to be a useful tool for trainers, doctors and sportsmen/sportswomen, in order to fulfil the stated objectives.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Entrenament (Esport) ; Software d'ordinador ; Pàgines web ; Desenvolupament ; Processament de dades



86 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir