Gestión de centros deportivos : Virtual Trainer Web Ed
Ligero Espinosa, Marcos
César Galobardes, Eduardo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 112 p.
Resum: Virtual Trainer Web Edition proporciona un sistema de gestión, planificación y control de un centro deportivo, ofreciendo interactividad entre técnicos, socios y personal de gerencia y facilitando todo el trabajo de un mantenimiento de información tradicional. A través de cualquier PC con conexión a Internet y sin instalación de software adicional, se accede a una completa aplicación con contenidos multimedia.
Resum: Virtual Trainer Web Edition proporciona un sistema de gestió, planificació i control d'un centre esportiu, oferint interactivitat entre tècnics, socis i personal de gerència i facilitant tot el treball que comporta un manteniment de la informació tradicional. Mitjançant qualsevol PC amb connexió a Internet i sense haver d'instal·lar software addicional, s'accedeix a una completa aplicació amb continguts multimèdia.
Resum: Virtual Trainer Web Edition provides a sports club management, planification and control system, giving interactivity among supervisors, members and management staff and making information handling easy. Through any PC with Internet connection and without having to install additional software, you can access to a complete multimedia application.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Esports ; Automatització ; Organització i administració ; Pàgines web ; Desenvolupament



112 p, 5.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir