Desenvolupament d'un servei criptogràfic per a la plataforma JADE
Bigas Vence, Jaume
Garrigues Olivella, Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 82 p.
Resum: El present projecte de fi de carrera té com a objectiu principal el desenvolupament d'un servei criptogràfic per a la plataforma JADE, perquè es puguin implementar agents mòbils autoprotegits. Aquest objectiu s'ha aconseguit dotant les plataformes amb un parell de claus asimètriques i facilitant a l'agent funcions que utilitzen la clau privada de la plataforma entre un gran ventall de funcions criptogràfiques diferents.
Resum: El presente proyecto de fin de carrera tiene como objetivo principal el desarrollo de un servicio criptográfico para la plataforma JADE, para que se puedan implementar agentes móviles autoprotegidos. Este objetivo se ha logrado dotando las plataformas con un par de claves asimétricas y facilitando a la gente funciones que utilizan la clave privada de la plataforma entre un gran abanico de funciones criptográficas diferentes.
Resum: This project has as main goal the development of a cryptography service for JADE platform, allowing the implementation of self-protected mobile agents. This goal has been accomplished equipping the platforms with an asymmetric key pair and facilitating to the agent functions that use the private key of the platform between a great set of different cryptographic functions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Criptografia ; Informàtica ; Agents mòbils (Software d'ordinador) ; Mesures de seguretat



Projecte
82 p, 801.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir