Un model de decisió pel tractament mèdic a partir de diagnòstics imprecisos
Valls Ribas, Marc
Puyol i Gruart, Josep
Godo Lacasa, Lluís
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 138 p.
Resum: És un sistema expert que donat un diagnòstic imprecís d'un metge en un malalt amb una malaltia infecciosa i els paràmetres mèdics d'aquest pacient, retorni com a resultat els possibles tractaments que se li poden subministrar al pacient ordenats per un coeficient d'adequadament, que pugui combatre qualsevol dels possibles bacteris que el metge hagi diagnosticat i vigilant de no provocar efectes secundaris. Aquest sistema expert resoldrà casos senzills i pretén ser la base d'una possible extensió per arribar a resoldre casos més complexos.
Resum: Es un sistema experto que dado un diagnóstico impreciso de un médico en un paciente con una enfermedad infecciosa, y los parámetros médicos de este paciente, devuelva como resultado los posibles tratamientos que se le pueden subministrar al paciente ordenados por un coeficiente de éxito, que puedan combatir cualquier posible bacterias que el médico ha diagnosticado, al mismo tiempo que vigilar no provocar efectos secundarios. Este sistema experto resuelve casos sencillos y pretende ser la base de una posible extensión para llegar a resolver casos más complejos.
Resum: Is an expert system that receives an imprecise diagnosis of a doctor for a patient who has an infectious disease, some medical parameters of him and, finally, returns a list with the possible treatments, sorted by a succes coeficient, to fight all of the bacterias diagnosed for the docotor and trying to no produce any side effect. This expert system solves simple cases but it could be considered the baseline for a future extension to solve harder cases.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Medicina ; Processament de dades ; Diagnòstic ; Programes d'ordinador



Projecte
138 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir