Disseny i implementació hardware d'algorismes de reconeixement de caràcters per comptadors d'aigua
Castillo Hand, Daniel
Terés Terés, Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Merino Panadés, José Luis, dir. (Institut de Microelectrònica de Barcelona)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 126 p.
Resum: Aquest projecte consisteix en l'estudi, comparació i implementació en hardware d'algoritmes de reconeixement de caràcters per integrar en un sistema intel·ligent de captura d'imatges. Aquest sistema, integrat per una càmera amb format i característiques específiques i que anirà acoblat a un comptador d'aigua tradicional, en captarà imatges i les enviarà per RF al punt de recepció de la companyia. L'objectiu principal consisteix en aconseguir un disseny que redueixi al màxim la quantitat d'informació per transmetre, tenint en compte les limitacions de l'entorn.
Resum: Este proyecto consiste en el estudio, comparación e implementación en hardware de algoritmos de reconocimiento de caracteres para integrar en un sistema inteligente de captura de imágenes. Este sistema, integrado por una cámara con formato y características específicas y que irá acoplado a un contador de agua tradicional, captará imágenes y las enviará por RF al punto de recepción de la compañía. El objetivo principal consiste en conseguir un diseño que reduzca al máximo la cantidad de información para transmitir, teniendo en cuenta las limitaciones del entorno.
Resum: This project is about the study, comparison and Hardware implementation of character recognition algorithms to integrate in an image capture intelligent system. This system, integrated by a camera with specific characteristics and format that will be connected to a traditional water meter, will catch images and will send them by RF to the reception point of the water supplier company. The main goal consists in obtaining a design that reduces as much as possible the amount of information that has to be transmitted, considering the limitations imposed by the environment.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Electrònica
Document: Treball final de grau
Matèria: Circuits integrats d'aplicació específica ; Reconeixement òptic de caràcters ; Algorismes computacionals



Projecte
126 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir