Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5359

Technologie de production du jambon sec en Espagne
Arnau i Arboix, Jacint; Picouet, Pierre
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
02-2007
Pernil -- Congressos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
6 p.
Objeto de conferencia
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Journees_esp05.pdf 109.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Arnau, J. (Arnau i Arboix, Jacint); Fulladosa i Tomàs, Elena; Garcia Gil, Núria; Serra Dalmau, Xavier; Guàrdia i Gasull, Ma Dolors; Gou i Botó, Pere; Comaposada i Beringues, Josep; Picouet, Pierre; Muñoz Moreno, Israel
Arnau i Arboix, Jacint; Hugas, M.; Monfort, J. M.