Agroecologia periurbana a Sant Cugat : document base per a la redacció del Pla de Gestió i Desenvolupament del parc rural de la Torre Negra
Martín-Aragón Navarro, Aitana
Espinet, Mariona, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
Llerena del Castillo, Germán col.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2007
Descripció: 444 p.
Resum: El parc rural de la Torre Negra ha estat protegit recentment després de 15 anys de lluita ciutadana, gràcies a l'aprovació del Pla Especial de Protecció i Millora el 29 de juny del present any. A partir d'ara, s'obre un ampli ventall de possibilitats per a la seva gestió i desenvolupament. En aquest context és on es situa el present estudi, amb la finalitat de presentar unes línies estratègiques bàsiques per a iniciar l'activitat al parc. Una activitat que té en el punt de mira el desenvolupament rural de l'espai i la transformació social de la ciutadania.
Resum: El parque rural de la Torre Negra ha sido protegido recientemente después de 15 años de movilización ciudadana, gracias a la aprovación del Plan Especial de Protección y Mejora el 29 de Junio del presente año. A partir de este momento se abre un amplio abanico de posibilidades para su gestión y desarrollo. En este contexto se situa el presente estudio, con la finalidad de presentar unas línias estratégicas básicas para iniciar la acción. Una acción que tienen en el punto de mira el desarrollo rural del espacio y la transformación social de la ciudadanía.
Resum: El parque rural de la Torre Negra has been protected recently after 15 years of citizen mobilization, thanks to the aprovación of the Special Plan of Protection and Improvement, in 29th June of the present year. As of this moment opens to an ample fan of possibilities for his management and development. Against this background the present study is located, with the purpose of presenting/displaying a basic' strategies to initiate the action. An action that has in the front sight the rural development of the space and the social transformation of the citizenship.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Col·lecció: Facultat de Ciències. Projectes i treballs de final de carrera. Ciències ambientals
Document: Treball final de grau
Matèria: Agricultura biològica ; Sant Cugat del Vallès (Catalunya) ; Àrees rurals ; Agricultura urbana



Projecte
444 p, 4.3 MB

Resum del projecte
4 p, 52.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir