The Olympic Games as a tool for urban renewal : the experience of Barcelona'92 Olympic Village
Nel·lo, Oriol, 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1997
Descripció: 9 p.
Resum: Paper discussing on the impact of the Games on the urban development of host cities, analysing in particular the Barcelona'92 Olympic Village. This article was published in the book entitled "Olympic Villages: a hundred years of urban planning and shared experiences" compiling the papers given at the 1997 International Symposium on International Chair in Olympism (IOC-UAB).
Resum: Document que tracta sobre l'impacte dels Jocs en el desenvolupament urbanístic de les ciutats seu. Aquest text es va publicar en el llibre "Olympic Villages: a hundred years of urban planning and shared experiences" que recull les ponències presentades en el simposi internacional sobre viles olímpiques de la Càtedra Internacional d'Olimpisme (COI-UAB) l'any 1997.
Resum: Documento que trata sobre al impacto de los Juegos en el desarrollo urbanístico de las ciudades sede, analizando en particular la villa olímpica de Barcelona'92. Este texto fue publicado en el libro "Olympic Villages: a hundred years of urban planning and shared experiences" que recoge las ponencias presentadas en el simposio internacional sobre villas olímpicas de Cátedra Internacional de Olimpismo (COI-UAB) el año 1997.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 90
Document: Working paper
Matèria: Jocs Olímpics ; Urbanisme



9 p, 48.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir