Els criteris de legitimació en l'esport : el paper fonamental de la implementació
Chalip, Laurence, 1951-
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB 2000
Descripció: 9 p.
Resum: Ponència presentada al seminari de la Càtedra Internacional d'Olimpisme l'any 2000. El tema principal fa referència a com la demanda d'inversió pública ha d'estar legitimada en termes de beneficis públics que es poden reivindicar. L'autor tracta de revisar individualment i de prop els valors d'aquesta legitimació.
Resum: Paper presented at the 2000 seminar of the International Chair in Olympism. The main topic includes references to how the demand of public investment must be legitimized in terms of public benefits that can be vindicated. The author tries to review the values of this legitimation individually and closely.
Resum: Ponencia presentada en el seminario de la Cátedra Internacional de Olimpismo en 2000. El tema principal se refiere a como la demanda de inversión pública debe estar legitimada en términos de beneficios públicos que se pueden reivindicar. El autor trata de revisar individualmente y de cerca los valores de esta legitimación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 98
Document: Working paper
Matèria: Jocs Olímpics ; Aspectes econòmics



9 p, 49.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir