El estudio de las personas sin hogar en geografía: un estado de la cuestión
Costa Losa, Maria
Baylina Ferré, Mireia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2009
Resum: El sinhogarismo es un fenómeno emergente que ha aumentado en los países desarrollados económicamente durante los últimos veinte años. En este estado de la cuestión se presentan los ejes temáticos en los que se han centrado las investigaciones sobre sinhogarismo publicadas durante la última década (1999-2008) en varias revistas académicas de geografía y los argumentos principales de estos estudios. Asimismo, se debate en torno a la definición del sinhogarismo, se muestran sus causas principales y se presentan algunos datos sobre su cuantificación y caracterización.
Resum: El sensellarisme és un fenomen emergent que ha augmentat en els països desenvolupats econòmicament durant els últims vint anys. En aquest estat de la qüestió es presenten els eixos temàtics en els que s'han centrat les investigacions sobre sensellarisme publicades durant l'última dècada (1999-2008) en vàries revistes acadèmiques de geografia i els arguments principals d'aquests estudis. Així mateix, es debat en torn a la definició del sensellarisme, es mostren les seves causes principals i es presenten algunes dades sobre la seva quantificació i caracterització.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Estudis Territorials i de la Població [4313300]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Màster d'Estudis Territorials i de la Població
Document: Treball final de grau
Matèria: Marginació social ; Pobresa



138 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2010-09-07, darrera modificació el 2022-08-18



   Favorit i Compartir