Diseño de antenas UHF para aplicaciones RFID
Hernández Ripoll, José Vicente
Parrón Granados, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 143 p.
Resum: Aquest projecte es basa en l'estudi, disseny i avaluació d'antenes per a aplicacions RFID a la banda UHF. Les etiquetes RFID estan compostes per un xip i una antena que han de presentar una bona adaptació per a aconseguir màxima transferència de potència. Els dos objectius principals en els diferents fases de disseny de cada antena han estat optimitzar les seves dimensions, i incrementar l'ample de banda.
Resum: Este proyecto se basa en el estudio, diseño y evaluación de antenas para aplicaciones RFID en la banda de UHF. Las etiquetas RFID están compuestas por un chip y una antena que deben presentar una buena adaptación para conseguir máxima transferencia de potencia. Los dos objetivos principales en las diferentes fases de diseño de cada antena han sido optimizar sus dimensiones e incrementar el ancho de banda.
Resum: This project is based on the study, design and evaluation of antennas for RFID applications in the UHF band. RFID tags generally have a tag antenna and an integrated circuit. The tags must have a good impedance matching to achieve maximum power transfer between the tag IC and antenna. The two main goals at different stages of the design of each antenna are to reduce the size of the antenna and increase bandwidth.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria de Telecomunicació
Document: Treball final de grau
Matèria: Antenes (Electrònica) ; Disseny i construcció



143 p, 6.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2010-04-14, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir