Traductor de especificaciones XML de redes de Petri coloreadas a un lenguaje para la resolución de problemas de optimización
Ruiz Sánchez, Jaime
Narciso Farias, Mercedes Elizabeth, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 104 p.
Resum: Este proyecto presenta el desarrollo de una aplicación que permite traducir Redes de Petri Coloreadas diseñadas en CPN Tools a un lenguaje para la generación de ficheros de entrada a un simulador/optimizador de Redes de Petri Coloreadas. De esta manera se podrán optimizar modelos creados en CPN Tools ya que esta herramienta no facilita la optimización. Todo el proyecto se ha realizado en C++.
Resum: Aquest projecte presenta el desenvolupament d'una aplicació que permet traduir Xarxes de Petri Acolorides dissenyades en CPN Tools a un llenguatge per a la generació de fitxers d'entrada a un simulador/optimizador de Xarxes de Petri Acolorides. D'aquesta manera es podran optimitzar models creats en CPN Tools ja que aquesta eina no facilita l'optimització. Tot el projecte s'ha realitzat en C++.
Resum: This project presents the development of a software that allows translate Colored Petri Nets designed in CPN Tools. The output is a file for a language for the generation of input files to a simulator/optimizer Colored Petri Nets. This will allow optimize models created in CPN Tools. CPN Tools does not facilitate the optimization. The whole project has been realized in C++.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Optimització combinatòria ; Processament de dades



Presentació
12 p, 531.3 KB

Projecte
104 p, 1.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir