ETIKETAGGER : herramienta para el etiquetaje de secuencias de imágenes
Cuadros Cortina, César
Toledo Morales, Ricardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 79 p.
Resum: La adaptación del reconocimiento de objetos sobre la robótica móvil requiere un enfoque y nuevas aplicaciones que optimicen el entrenamiento de los robots para obtener resultados satisfactorios. Es conocido que el proceso de entrenamiento es largo y tedioso, donde la intervención humana es absolutamente necesaria para supervisar el comportamiento del robot y la dirección hacia los objetivos. Es por esta razón que se ha desarrollado una herramienta que reduce notablemente el esfuerzo humano que se debe hacer para esta supervisión, automatizando el proceso necesario para obtener una evaluación de resultados, y minimizando el tiempo que se malgasta debido a errores humanos o falta de infraestructuras.
Resum: L'adaptació del reconeixement d'objectes envers la robòtica mòbil requereix un enfocament i noves aplicacions que optimitzin l'entrenament dels robots per obtenir resultats satisfactoris. Se sap que el procès d'entrenament és llarg i dur, on la intervenció humana és absolutament necessària per tal de supervisar el comportament del robot i la direcció cap els objectius. És per aquesta raó que s'ha desenvolupat una eina que redueix considerablement l'esforç humà que s'ha de fer per aquesta supervisió, automatitzant el procès necessari per a obtenir una evaluació de resultats, i minimitzant el temps que es malgasta degut a errors humasn o falta d'infrastructures.
Resum: Adaptation of Object recognition to mobile robotics needs to change the point of view, as new applications to optimize the robot's training to achieve satisfactory results. It is known that trainning process is long, hard, and there is an absolutely necessary factor to supervise robot's behaviour and the direcction to the milestones: human intervention. This is the reason for the development of this tool, in order to reduce human effort to realize this supervision, automating the process to get a results evaluation, minimizing wasted time because of human errors or lack of infrastructures.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges ; Processament ; Tècniques digitals



79 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir