Plataforma automatizada de detección de malware
Pichel Llaquet, Ferran
Moreno Berengué, Marc
Domínguez, Miguel Ángel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 70 p.
Resum: Es descriu el disseny i posterior implementació de la nova plataforma d'automatització del servei ofert per Internet Security Auditors, S. L. destinada a l'anàlisi de dominis d'Internet amb la finalitat de detectar possibles infeccions que afectin a usuaris de la web. El sistema actual conté algunes deficiències, de manera que aquest text presenta una nova versió, la qual aporta millores molt significatives com ara una gestió més òptima, o un disseny renovat i escalable de la informació i els diferents processos. Així mateix es dota al sistema d'un control d'errors centralitzat, amb enviament d'alàrmes en temps real, i una agrupació i centralització dels resultats.
Resum: Se describe el diseño e implementación de la nueva plataforma de automatización del servicio ofrecido por Internet Security Auditors, S. L. destinado a analizar dominios de Internet con el fin de detectar posibles infecciones que afecten a los usuarios de la web. El sistema actual tiene algunas carencias, de manera que este texto presenta una nueva versión, que aporta mejoras muy significativas como son una gestión más óptima, con un diseño renovado y escalable de la información y los diferentes procesos. Asimismo se dota al sistema de un control de errores centralizado, con envío de alarmas en tiempo real, y una agrupación y centralización de los resultados.
Resum: This paper describes the design and implementation of the new automatic platform service offered by Internet Security Auditors, SL. It is designed to analyze Internet domains in order to detect possible infections that could affect the user's system while browsing the web. The current system has some shortcomings and this paper presents a new version which provides significant improvements such as optimal management, with a renewed design in the management of the information and processes. It also gives the system a centralised error handling, with a real-time alarm delivery, and results in grouping and pooling.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Internet ; Mesures de seguretat ; Programes d'ordinador



Presentació
26 p, 927.5 KB

Projecte
70 p, 377.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir