Gestió de la confiança en infraestructures de clau pública (PKI)
Gaya Sans, Jordi
Rifà Pous, Helena
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 106 p.
Resum: En aquest projecte s'ha presentat un nou model de desenvolupament de la confiança, més flexible que els anteriors, des del punt de vista de l'usuari. El model proposat es basa en llistes de confiança per tal de resoldre els problemes d'interoperabilitat entre dominis de PKI. Aquesta proposta es basa en un model jeràrquic de PKI on s'estén la confiança mitjançant uns proveïdors de confiança.
Resum: En este proyecto se ha presentado un nuevo modelo de desarollo de la confianza, más flexible que los anteriores, según el punto de vista del usuario. El modelo propuesto se basa en listas de confianza para resolver los problemas de interoperatividad entre dominios de PKI. Esta propuesta se basa en un modelo jerárquico de PKI donde se extiende la confianza gracias a unos proveedores de confianza.
Resum: The current project manifests a new model for the development of the trust, thus being more flexible that the previous models, as the users have qualified it. The proposed model is based on trust lists in order to resolve interoperability issues of interdomain PKIs. It is built upon a hierarchical PKI model and extends trust using TPs.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Transmissió digital de dades ; Autentificació ; Ordinadors, Xarxes d' ; Mesures de seguretat



106 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir