Portal-foro para el aprendizaje de lenguas hispano-japonesas
Gómez Campos, Michael-Jorge
Gómez Sánchez, Pilar
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 63 p.
Resum: El trabajo descrito en esta memoria es el resultado de un proyecto de colaboración universitaria entre la Universidad Autónoma de Bellaterra, la Universidad Complutense de Madrid y la Keio University Shonan Fujisawa Campus de Japón, cuya finalidad es la de ayudar a estudiantes de lenguas japonesa y española en horas extra escolares a mejorar y practicar sus conocimientos elementales de las lenguas de estudio mediante el empleo de tecnologías Web. Se describe aquí la plataforma seleccionada para el desarrollo de un foro conversacional y otras utilidades que ayudará y reforzará a los estudiantes los conocimientos del idioma japonés suministrados en horarios de clase.
Resum: El treball descrit en aquesta memòria és el resultat d'un projecte de col·laboració universitària entre la Universitat Autònoma de Bellaterra, la Universidad Complutense de Madrid i la Keio University Shonan Fujisawa Campus de Japó, amb la finalitat d'ajudar a estudiants de llengües japonesa i espanyola en horari extraescolar a millorar i practicar el seus coneixements elementals de les llengües de estudi mitjançant la utilització de tecnologies Web. Es descriu aquí la plataforma sel·leccionada per al desenvolupament d'un fòrum conversacional i d'altres utilitats que ajudaran i reforçaran als estudiants els coneixements de l'idioma japonès subministrats en horari de classe.
Resum: The described work in this report is the outcome from university collaboration between Autonomous University of Bellaterra, Universidad Complutense of Madrid and Keio University Shonan Fujisawa Campus from Japan, in the pursuit of help spanish and japanese language students in out-of-school timetable to improve and to practice their knowledge with Web technologies collaboration. Here is described the selected platform for a conversational forum development and another utilities that will help and will strengthen japanese language students' knowledge, gained in class time.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Japonès ; Ensenyament assistit per ordinador ; Castellà



63 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir