Protocol de comerç electrònic basat en serveis web
Llop Vilaltella, Guillem
Rifà Pous, Helena
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 111 p.
Resum: Protocol per autenticar a persones que sol·liciten un servei o producte en un web mitjançant un proveïdor d'identitats amb el DNI-E. El proveïdor d'identitats garanteix als proveïdors de serveis que les persones amb qui tracten són qui diuen ser i proporciona a més una reputació associada a cada persona. Aquesta comunicació es fa amb un servei web que prèvia autenticació del proveïdor de servei podrà realitzar les diferents peticions d'autenticitat i de reputació dels seus clients. Donat que es tracten amb dades personals, durant el protocol es protegeix en tot moment l'autèntica identitat de cada persona per tal de que pugui mantenir el seu anonimat.
Resum: Protocolo para autenticar a personas que solicitan un servicio o producto en una web mediante un proveedor de identidades con el DNI-E. El proveedor de identidades garantiza a los proveedores de servicios que las personas con las que tratan son quienes dicen ser y proporciona además una reputación asociada a cada persona. Esta comunicación se hace con un servicio web que, previa autenticación del proveedor de servicio, podrá realizar las diferentes peticiones de autenticidad y de reputación de sus clientes. Dado que se trata con datos personales, durante el protocolo se protege en todo momento la auténtica identidad de cada persona para que pueda mantener su anonimato.
Resum: Protocol to authenticate people requesting a service or a product in a website through an identity provider using "DNI-E". The identity provider guarantees the services providers that their clients are who they really seem and also provides an associated reputation to each person. The services provider will be able to make different demands of authenticity and reputation of its customers, but previously he has to authenticate himself with the Web Service. Due to the use of personal data, the protocol protects in every moment, the truth identity and the anonymity of each person.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Internet ; Mesures de seguretat ; Servidors web



Presentació
13 p, 213.9 KB

Projecte
111 p, 2.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir