Desarrollo de una aplicación para la edición de elementos gráficos en ArcMap 9.2
Torres Figueroa, Ruth María
Vargas, Miguel Ángel
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2009
Resum: El projecte està enmarcat a la 10a edició del master en tecnologies de l'informació geogràfica. Al mateix temps va consistir en la creació i organització d'instruccions d'edició i analisi dintre de l'entorn de ArcMap 9. 2, agrupant una conjunt de funcionalitats creades o ja existents, a una nova barra d'eines. El desenvolupament d'aquesta aplicació es va realitzar integrament amb VBA(Visual basic for Aplications) mitjançant l'editor integrat dintre d'ArcMap i fent ús de les lliberies ArcObjects. Es tracta d'una personalització de la interficie a nivell intern, doncs el codi ha estat generat dintre del propi entorn de ArcMap i emmagatzemat dintre d'un proojecte d'extensió . mxd.
Resum: El proyecto está enmarcado en la 10 edición del Master en Tecnologías de la Información Geográfica. El mismo consistió en la creación y organización de comandos de edición y análisis dentro del entorno de ArcMap 9. 2; agrupando una serie de funcionalidades creadas o preexistentes, en una nueva barra de herramientas. El desarrollo de esta aplicación se realizó íntegramente con VBA (Visual Basic for Aplications) a través del editor integrando en ArcMap, haciendo uso de librerías ArcObjects. Se trata de una personalización de la interface a nivel interno, pues el código ha sido generado dentro del propio entorno de ArcMap y almacenado en un proyecto de extensión . mxd.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica [4314828]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Màster en tecnologies de la informació geogràfica
Document: Treball final de grau
Matèria: Informació geogràfica, Sistemes d' ; Casos, Estudi de



67 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2009-11-02, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir