Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/287895

Projecte repassem junts
Durán Sánchez, Anna
Universitat Ramon Llull. Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
The project presented below is the educational project's design Repassem Junts, the result of the detection of needs required for children, teenagers and families of Sarrià -Sant Gervasi district. The project is framed in Salesians de Sarrià, as it is the centre where it is being developed, answering the needs of the recipients and carrying out socio-educational interventions together with the district's Social Services and other collaborating educational agents. Therefore, the project is being developed as multidisciplinary tasks carried out by the involved agents.
El trabajo que se presenta a continuación es el diseño del proyecto educativo Repassem Junts, es el resultado de la detección de necesidades de los niños/as, adolescentes y familias del distrito Sarriá - Sant Gervasi. El proyecto se enmarca en la escuela de los Salesianos de Sarriá, como centro que lo lleva a cabo, dando respuesta a las necesidades de los destinatarios/as y realizando intervenciones socioeducativas, con Servicios Sociales del distrito y otros agentes educativos que colaboran. El proyecto se realiza desde un trabajo multidisciplinar, con los agentes implicados.
El treball que es presenta a continuació és el disseny del projecte educatiu Repassem Junts, és el resultat de la detecció de necessitats dels infants, adolescents i famílies del districte Sarrià - Sant Gervasi. El projecte s’emmarca a l’escola dels Salesians de Sarrià, com a centre que el duu a terme, donant resposta a les necessitats dels destinataris/es i realitzant intervencions socioeducatives, juntament amb Serveis Socials del districte i altres agents educatius que hi col·laboren. Així doncs, el projecte es realitza des d’un treball multidisciplinar, amb els agents implicats.
26-06-2017
37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure
Projecte educatiu
Infància
Adolescència
Intervencio socioeducativa
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
© L'autor/a
113 p.
Trabajo/Proyecto fin de carrera
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Ana Duran Sanch ... DuranSanchezAnaTFG1617.pdf 1.740 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem