To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/102036

Continuous system of freeze concentration of sucrose solutions: Process parameters and energy consumption
Pazmiño, Natalie Valeria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Gulfo, Rafael; Robles, C.; Moreno, F.L.; Ruiz, Y.
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria del sucre
-Sucrose
-Freeze concentration
-Sugar
-Concentration index
-Efficiency
-Energy.
-Crioconcentració
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Moreno, F.L.; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Gulfo, Rafael; Robles, C.M.; Ruiz, Y.
Moreno, Fabián Leonardo; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Robles, C.; Ruíz, Y.
Gulfo, Rafael; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard
Ojeda, A.; Moreno, F.L.; Ruiz, R.Y.; Blanco Abellán, Mónica; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard
 

Coordination

 

Supporters