To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/99851
Title: | Culinary and sensory traits diversity in the Spanish Core Collection of common beans (Phaseolus vulgaris L.) |
---|---|
Author: | Rivera Pinzano, Ana Isabel; Casquero, Pedro; Mayo, Sara; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Plans Pujolràs, Albert; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Casañas Artigas, Francesc |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Horticultura -Common bean -Genetic resources -Organoleptic characters -Culinary characterization -Domestication region -Water absortion -Pythium ultimum -Resistance -Landraces -Mongetes -- Cocció |
Rights: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Share: |