To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/83611

Volatile compounds, sensory quality and ice morphology in falling-film and block freeze concentration of coffee extract
Moreno Moreno, Fabián Leonardo; Quintanilla Carvajal, M. X.; Sotelo, L. I.; Osorio, C.; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes
-Coffee--Composition
-Coffee concentration
-Volatiles Cryoconcentration
-Sensory evaluation
-Ice morphology
-Cafè -- Anàlisi sensorial
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Submitted version
Article
Elsevier
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Robles, Catalina Maria; Quintanilla Carvajal, M. X.; Moreno, Fabian Leonardo; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Ruiz Pardo, Yolanda
Gulfo, Rafael; Auleda, Josep Maria; Moreno Moreno, Fabián Leonardo; Ruiz Pardo, Ruth Yolanda; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Osorio, Manuel; Moreno Moreno, Fabián Leonardo; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Ruiz Pardo, Ruth Yolanda
Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
De Bona, Isabella; Rubio, Ariadna; Blanco Abellán, Mónica; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Schwinden, Elane
 

Coordination

 

Supporters