Title:
|
Projecte de disseny d'un obrador artesà de iogurts per una producció de 25kg/dia situat a Can Villalba
|
Author:
|
Mari Fernandez, Marta
|
Other authors:
|
Hernández Yáñez, Eduard |
Abstract:
|
This Final Work of Degree is a project of design and distribution of a workshop of artesian yogurts. The project will be carried out in the municipality of Abrera, more precisely, in the urbanisation Can Villalba. The design of the workshop will be realised taking into account the structure of the building, and the requirements that the new room of work needs. The process of preparation of the yoghourts is going to be studied in order to do an optimum design and taking advantage of to the maximum the space. The necessary calculations are going to be realised to dimension the electrical installations, of illumination and the fire protection system. Finally, the plans will be elaborated in order to reflect the project The work consists on: memory, annexes of calculation, plans and budget. |
Abstract:
|
Aquest Treball Final de Grau és un projecte de disseny i de distribució d'un obrador de iogurts artesans. L'espai on es durà a terme el projecte és al municipal d'Abrera, més concretament, a la urbanització Can Villalba. El disseny de l'obrador es realitzarà tenint en compte l'estructura de l'edifici i els requisits que necessita la nova sala de treball. S'estudiarà el procés d'elaboració dels iogurts per tal de fer un disseny òptim i aprofitant al màxim l'espai. També es realitzaran els càlculs necessaris per dimensionar les instal·lacions elèctriques, d'il·luminació i el sistema contra incendis. Finalment, s'elaboraran els plànols per tal de poder plasmar el projecte elaborat. Així doncs, el treball constarà de: memòria, annexes de càlcul, plànols i pressupost. |
Abstract:
|
Este Trabajo Final de Grado es un proyecto de diseño y de distribución de un obrador de yogures artesanos. El espacio donde se llevará a cabo el proyecto es en el municipio de Abrera, más concretamente, en la urbanización Can Villalba. El diseño del obrador se realizará teniendo en cuenta la estructura del edificio y los requisitos que necesita la nueva sala de trabajo. Se estudiará el proceso de elaboración de los yogures para hacer un diseño óptimo y aprovechando al máximo el espacio. También se realizarán los cálculos necesarios para dimensionar las instalaciones eléctricas, de iluminación y el sistema contra incendios. Finalmente, se elaborarán los planos para poder plasmar el proyecto elaborado. Así pues, el trabajo constará de: memoria, anejos de cálculo, planos y presupuesto. |
Subject(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet -Yogurt industry -Obrador -Iogurt -Distribució -Artesà -Iogurt |
Rights:
|
|
Document type:
|
Bachelor Thesis |
Published by:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Share:
|
|