Antenna validation Laboratory Startup
Amurrio González, Andoni
López Vicario, José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Gil Ferras, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2016
Descripció: 104 p.
Resum: La validació dels components de qualsevol projecte és fonamental per garantir el compliment dels requisits establerts. Actualment dins de SEAT SA és el proveïdor que realitza aquesta validació, sense que un cop adquirits els components es torni a comprovar que es compleixen les especificacions. L'objectiu d'aquest projecte és posar en marxa en el Centre Tècnic de SEAT un laboratori que realitzi la validació dels components dels sistemes d'antenes, realitzant una sèrie de muntatges i mesures gràcies a les quals es pot verificar el seu correcte funcionament. Per això s'haurà de fer un minuciós estudi tan dels procediments estandarditzats en el consorci de Volkswagen com de les diferents alternatives existents, pel que es refereix a instrumentació, desenvolupament de mesures,. . . Com a complement al projecte, es treballarà amb una font d'alimentació portàtil de l'estil Phantom per alimentar les antenes, de manera que es pugui portar la validació de components en un entorn real com són les proves de conducció. Començant d'un disseny electrònic bàsic, s'implementarà aquest generador que permetrà proveir a l'antena de senyal continua i analitzar la senyal de RF necessària segons l'aplicació.
Resum: La validación de los componentes de cualquier proyecto es fundamental para garantizar el cumplimiento de los requerimientos establecidos. Actualmente detro de SEAT SA es el proveedor quien realiza esta validación, sin que una vez adquiridos los componentes se vuelva a comprobar que se cumplen con las especificaciones. El objetivo de este proyecto es poner en marcha en el Centro Técnico SEAT un laboratorio que realice la validación de los componentes de los sistemas de antenas, realizando una serie de montajes y medidas gracias a los cuales se pueda verificar el correcto funcionamiento de los mismos. Para ello deberá hacerse un minucioso estudio tanto de los procedimientos estandarizados en el consorcio Volkswagen como de las diferentes alternativas existentes, en lo que se refiere a instrumentación, desarrollo de medidas,. . . Como complemento al proyecto se va a trabajar en una fuente de alimentación portàtil tipo Phantom para la alimentación de las antenas, de forma que se pueda llevar la validación de los componentes a un entorno real como son las pruebas de conducción. Partiendo de un diseño electrónico básico se implementará este generador que permitirá proveer a la antena de señal continua y analizar la señal RF necesaria según la aplicación.
Resum: In any project, component validation is essential in order to guarantee the fulfillment of the specified requirements. Nowadays in SEAT SA, it is the component provider who makes this validation, without checking they fulfill the requirements anymore once obtained. The objective of this project is to startup a laboratory that can perform component validation of antenna systems at Centro Técnico SEAT, performing some setups and measurements that will allow verifying the well-functioning of them. To do so, a very deep study about Volkswagen's internal regulations will have to be carried out, as well as about the different existing alternatives, regarding to instrumentation, measurement procedures,. . . As a complement for this project, works will be undertaken to develop a Phantom power supply for antenna feeding, so that validation can be taken to real environments like drive tests. It will be implemented from a simple electronic design, and it will allow feeding antennas both with DC and RF signals through a single coaxial, so that signals can be analyzed depending on the application.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Treballs de màster i postgrau. Màster en Enginyeria de Telecomunicació
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Automòbils ; Control de qualitat ; Equip i accessoris



104 p, 4.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2017-01-13, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir