Artículo 7 del TUE y su aplicación práctica : análisis histórico y jurídico
Escuder Merida, Luis

Publicació: Centre de Documentació Europea - UAB 2016
Descripció: 33 p.
Resum: Este trabajo se centra en el análisis de los mecanismos de prevención y de sanción que se recogen en el artículo 7 del TUE, tanto desde una perspectiva de evolución histórica como de análisis jurídico de su contenido. Con este doble análisis se ha buscado entender la inaplicabilidad de estos mecanismos frente a actuaciones de Estados miembros que han podido estar dentro de su ámbito de aplicación por vulnerar los valores comunes contemplados en el artículo 2 del TUE.
Resum: Aquest treball es centra en l'anàlisi dels mecanismes de prevenció i de sanció recollits a l'article 7 del TUE, tant des d'una perspectiva d'evolució històrica com d'anàlisis jurídic del seu contingut. Amb aquest doble anàlisis s'ha buscat entendre la inaplicabilitat d'aquests mecanismes davant actuacions d'Estats membres que han pogut estar dins del seu àmbit d'aplicació per vulnerar els valors comuns contemplats a l'article 2 del TUE.
Nota: Tutor: Dr. Gregorio Garzón Clariana
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Màster Universitari en Integració Europea. Quaderns de recerca (Bellaterra)
Pla d'estudis: Quaderns de Recerca (Bellaterra) ; 37
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Sancions legals ; Unió Europea ; Valors de l'Estat ; Política i govern



33 p, 464.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2016-09-16, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir